Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEA HOTEL


Descriere

Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Alea Hotel Apartments este o proprietate de familie situată în inima centrului oraşului Ialyssos. Facilitati hotel: salon pentru mic dejun Continental, piscina pentru adulti,piscina pentru copii, Café Bar deschis intre 08:00 to 03:00, Wi-Fi gratuit doar in zona lobby-ului. Aer conditionat/Wi-Fi/seif contra cost, se achita la hotel. Booking.com / 8,8 Fabulos Nota: Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Alea Studios se află la 5 km de oraşul Rhodos şi foarte aproape de renumita plajă Ialyssos şi este perfect pentru drumeţii şi relaxare.

Facilitati Hotel
Alea Studios se află la 5 km de oraşul Rhodos şi foarte aproape de renumita plajă Ialyssos şi este perfect pentru drumeţii şi relaxare. Puteţi închiria o maşină sau o bicicletă cu motor pentru a explora zonele înconjurătoare.În zonă există numeroase restaurante, baruri şi magazine. Plaja oferă şi numeroase opţiuni de divertisment pe timpul nopţii.

Facilitati Camere
Hotelul Alea oferă studiouri moderne şi confortabile, în sistem self-catering, cu o suprafaţă cuprinsă între 24-34 mp. Fiecare studio este curat şi spaţios şi are chicinetă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.