Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hyatt Regency Dubai


Descriere

Hyatt Regency Dubai se află în cartierul de patrimoniu, la cel mult 5 minute de mers pe jos de renumitele piețe de aur, mirodenii și textile. Acest hotel de lux oferă restaurant rotativ, patinoar privat și WiFi gratuit.

Localizare

Hyatt Regency Dubai - Corniche se află la 8 km de Aeroportul Internaţional Dubai. Staţia de metrou Palm Deira 2 se află la 7 minute de mers pe jos sau la câteva minute folosind serviciul de transfer gratuit, în funcţie de disponibilitate.

Facilitati Hotel

Clubul spa şi de fitness Olympus de la Hyatt Regency găzduieşte o sală de gimnastică modernă şi terenuri de tenis. Serviciile spa sunt oferite alături de o gamă largă de masaje relaxante.

Hotelul oferă opţiuni culinare unicat, de la Al Dawaar, singurul restaurant rotativ pe acoperiş din Dubai, la bucătăria autentică japoneză de la Miyako sau bucătăria internaţională la The Kitchen. Oaspeţii se pot relaxa la un lounge de karaoke, pot urmări evenimente sportive importante live la un bar sportiv, se pot bucura de o selecţie delicioasă de băuturi sau pot petrece profitând de renumita viaţă de noapte.

Facilitati Camere

Toate camerele sunt luxoase, au mobilier elegant şi beneficiază de vedere pitorească. Unele includ o zonă de relaxare, unde oaspeţii se pot destinde cu o băutură din minibar în timp ce urmăresc programe TV prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.