Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grandeur Hotel


Descriere

Beneficiind de o locație centrală în zona Al Barsha, Grandeur Hotel se află la doar câteva minute de centrul comercial Mall of the Emirates și de Ski Dubai. Hotelul pune la dispoziție o sală de sport şi o piscină pe acoperiș.

Localizare

De la Hotelul Grandeur se poate ajunge cu ușurință la Media City, Dubai Free Zone, plajele de top şi centrele comerciale din oraș. Aeroportul Internațional Dubai este situat la 30 de minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Sală de sport şi o piscină pe acoperiș. Cafeneaua hotelului are program nonstop şi servește gustări și deserturi. Meniul restaurantului D'fusion include o combinație inovatoare de mâncăruri clasice indiene şi arome exotice din întreaga lume. Pe lângă experiența culinară variată, Grandeur oferă un program deosebit de divertisment şi muzică live, cu artiști şi cântăreți.

Facilitati Camere

Cafeneaua hotelului are program nonstop şi servește gustări și deserturi. Meniul restaurantului D'fusion include o combinație inovatoare de mâncăruri clasice indiene şi arome exotice din întreaga lume.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.