Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

City Seasons Hotel Dubai


Descriere

Hotelul City Seasons Dubai, situat în vechiul centru comercial Deira Dubai se află la 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Deira și de centrul comercial City Centre Deira. Oferă o piscină în aer liber cu o terasă cu șezlonguri și camere cu aer condiționat. Compulsory New Year Gala Dinner on 31.12.2022.

Localizare

Hotelul City Seasons Dubai se află la 10 minute cu mașina de aeroportul internațional Dubai și la 5 minute de mers pe jos de renumitul centru comercial City Centre.

Facilitati Hotel

Restaurantul New Season servește preparate culinare internaționale și arăbești pe o terasă umbrită, în aer liber.

Oaspeții Hotelului Dubai se pot relaxa în cada cu hidromasaj sau pot merge la clubul de sănătate de pe acoperiș, care include facilități de masaj și o sală de sport cu dotări complete. În zonele publice se oferă WiFi gratuit.

Facilitati Camere

Camerele spațioase de la City Seasons sunt decorate în culori neutre și au mobilier modern din lemn. Acestea includ ferestre din podea până în tavan, cu vedere panoramică la oraș, și TV cu ecran plat și canale prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.