Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rocamar Exclusive Hotel & Spa

Descriere

Situat pe plaja Praia dos Pescadores, acest hotel elegant se află la cateva minute de mers pe jos de Albufeira. Acesta oferă o piscină, un restaurant cu vedere la mare si un spa de lux.

Toate camerele la modă sunt bine dotate cu aer conditionat si TV prin satelit. Oaspetii se pot relaxa in propriile balcoane private, dintre care unele au vedere neintreruptă la mare.

Centrul de spa al Hotelului Rocamar Beach oferă o varietate de tratamente cosmetice si masaje corporale. Toti oaspetii beneficiază de acces gratuit la jacuzzi, la centrul de fitness si la saună.

Restaurantul oferă preparate proaspete din bucătăria locală si o varietate de mancăruri internationale. Cocktailurile sunt disponibile la bar si pot fi savurate pe terasă. Rocamar Beach oferă programe de divertisment de noapte, inclusiv muzică live.

In centrul orasului Albufeira, la numai 300 de metri de Hotelul Rocamar, se află numeroase baruri, magazine si restaurante. Receptia este deschisă 24 de ore pe zi, iar in apropiere este disponibilă o parcare publică gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie