Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pousada Convento de Tavira este situată in jurul curții liniștite a Mănăstirii Sf. Augustin, din secolul al XVI-lea. La doar cateva minute de mers pe jos de Podul Roman peste raul Gilão, oferă o piscină in aer liber și stații de incărcare pentru vehicule electrice .

Toate camerele acestui hotel central din Tavira au vedere la curte sau la grădina de la piscină a hotelului, in timp ce unele au balcon. Fiecare are o baie privată cu cadă și uscător de păr.

Oaspeții se pot relaxa sub umbrele umbrite pe șezlongurile de langă piscină. Curtea cu colonade oferă o retragere plăcută in zilele caniculare. Noaptea, oaspeții pot citi o carte langă șemineul din lounge-ul elegant.

Un mic dejun tip bufet este oferit zilnic in sala de mese sau in curte in aer liber. Restaurantul servește preparate delicioase din bucătăria locală și internațională pentru pranz și cină.

Plajele albe din Ilha de Tavira sunt situate la doar 15 minute de mers cu mașina de Pousada. O oportunitate excelentă de golf este oferită de terenul de golf Benamor, aflat la 7 km. In apropiere de Pousada Convento de Tavira se găsesc numeroase restaurante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie