Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

La doar cațiva pași de plaja Alvor, Pestana D. João II Beach & Golf Resort oferă 3 piscine și grădini liniștite și verzi.

Pe langă un restaurant tip bufet, Pestana Dom João II oferă mancăruri portugheze și internaționale in restaurantul Pavilhão do Rei. Gustări și cocktailuri sunt disponibile in fiecare dintre cele 3 baruri, dintre care 2 sunt sezoniere.

Camerele sunt moderne in stil și oferă TV prin satelit și minibar. După o noapte bună de odihnă, oaspeții se pot bucura de cele 2 piscine in aer liber cu apă sărată sau se pot incălzi in piscina interioară incălzită (26º).

Pestana D. João II Beach & Golf Resort oferă, de asemenea, diverse activități, inclusiv golf, scufundări , bowling și jocuri speciale pentru copii. Pentru un antrenament bun, oaspeții pot folosi sala de sport.

Este la 10 minute de mers pe jos de la hotel pană in centrul orașului Alvor, cu numeroase cafenele și restaurante. Cel mai mare oraș din vestul Algarve, Portimão este la 7 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie