Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Penina Hotel & Golf Resort

Descriere

Amplasat in grădini intinse și luxuriante, acest complex de 5 stele din Algarve se află la 5 km de Portimão și de orașul Lagos. Penina Hotel & Golf Resort oferă o selecție de facilități sportive și de agrement, inclusiv 3 terenuri de golf și o piscină mare in aer liber.

Camerele de la Penina Hotel & Golf Resort sunt pline de lumină naturală și au paturi de pluș cu lenjerie de pat albă. Unele se deschid spre balcoane și au zone de relaxare. Multe au vedere la zona piscinei.

Facilitățile de agrement includ tratamente de masaj, o saună, un centru de fitness bine echipat și 5 terenuri de tenis. Pentru oaspeții mai tineri, Penina Hotel & Golf Resort are un club pentru copii, care oferă programe săptămanale cu o selecție de activități de agrement și sportive.

Există 5 restaurante disponibile, care servesc o gamă largă de preparate din bucătăria portugheză, italiană și internațională. Sunt oferite meniuri pentru copii și seri tematice. Cele 4 baruri din incintă oferă gustări ușoare și cocktailuri.

La hotel este oferită parcare gratuită. Plaja Alvor și centrul comercial Continente sunt ambele la 5 minute de mers cu mașina de Penina Hotel & Golf Resort .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie