Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă se află chiar pe plaja cu nisip, intr-o zonă centrală in Laganas.

Dotări

Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Diverse servicii și facilități sunt incluse in ofertă – un seif, un schimb valutar, un spațiu cu televizor, room-service, un serviciu de spălătorie și un medic de la hotel. In spațiile comune este disponibil WiFi. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea hotelului.

Locul de cazare

Camerele locului de cazare dispun de aparat de aer condiționat și sistem de incălzire. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. Pentru a inlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, in spațiile de cazare există un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul, radioul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. In baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. Piscina exterioară garantează răcorire și inviorare. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru intreaga zi.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie