Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul dispune de 175 camere repartizate in cladiri cu 2 etaje. Reprezinta o alegere potrivita pentru familii cu copii, dar si pentru cupluri active.

Localizare: la 280m de plaja, intr-o zona linistita, dar totusi aproape de centrul animat al statiunii, la 7 km de orasul-capitala Zante si la 3km de aeroport.


Facilitati hotel: 3 piscine exterioare pentru adulti amenajate cu umbrele si sezlonguri: Afrodita ideala pentru adulti si copii in acelasi timp, cu zona de hidro-masaj, locul ideal pentru admirarea rasaritului si apusului; Artemis prima piscina construita pe insula in 1981, potrivita pentru adulti, are 3m adancime si snack bar; Ira o psicina mica, de relaxare intr-o zona verde; parcare gratuita, gradini, restaurant principal, bar, club de noapte, terasa amenajata pe acoperis pentru mic dejun, masa de biliard, darts, masa de tenis, echipa de animatie, magazin de suveniruri, sala de gimnastica, sauna, masaj, WiFi, aer conditionat & seif contra cost.


Dotari camere: aer conditionat, TV, telefon, seif (contra cost), mini-frigider (aer conditionat), balcon sau terasa. Unele camere dispun si de chicineta complet echipata.

www.hotelalexander.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie