Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AZURE RESORT


Descriere

Localizare: Hotelul Azure Resort & Spa se afla la 200 m de plaja, la 4 km de capitala Zante Town si la 10 km de aeroport. In apropierea hotelului se afla numeroase taverne, baruri, magazine de suveniruri si un supermarket. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul pune la dispozitia turistilor personal multilingv, receptie, restaurante, salon TV, 3 baruri (2 baruri in aer liber si 1 bar interior), room service, acces Wi-Fi la receptie gratuit, casa de schimb valutar, seif (contra cost), babysitting (la cerere si contra cost), 3 piscine pentru adulti si copii (2 in aer liber si una interioara), Spa (sauna, masaj, jacuzzi,sala de gimnastica si servicii de infrumusetare), gradina plina cu verdeata si flori, parcare privata gratuita, magazin de suveniruri, servicii transfer de la/la aeroport (contra cost).