Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Maris Vama Veche se afl in Vama Veche, la 2,2 km de plaja Durankulak. Constanta este la 47 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, situat la 68 km de Maris Vama Veche.

Descriere: Dispunand de un total de numai 10 camere, Vila Maris ofera oaspetilor sai, pe langa conditii de confort deosebite, discretie si o intimitate cu totul aparte. Unitatea de cazare ofer WiFi gratuit, o piscin in aer liber sezonier, un bar si o grdin si camere de familie.

Camere: Camera dubla: Aceste camere au vederea catre piscina sau catre gradina, fiecare avand un design unic. Toate camerele situate la parter au terase private marginite de verdeata. Camerele sunt dotate cu produse cosmetice si uscator de par.
Camera dubla deluxe: Camerele duble de lux sunt combinatia perfecta pentru iesirea din cotidian. Terasa sau balconul ofera privelisti azurii catre piscina. Un aparat tip Nespresso si o mica canapea pentru recreere intregesc atmosfera. Camerele sunt dotate cu produse cosmetice si uscator de par.
Camera family: Camerele family au un pat dublu si un pat single fiind potrivite pentru 3 persoane. Aceste camere au vederea catre piscina sau catre gradina, fiecare avand un design unic.Toate camerele situate la parter au terase proprii. Camerele sunt dotate cu produse cosmetice si uscator de par.

Parcare: Este posibil parcarea public gratuits la o locatie in apropiere (nu este necesar rezervare), in limita disponibilitatii.
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie