Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rina Sinaia

   Bdul Carol I 8, Sinaia 106100, Sinaia Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Sinaia se afla in centrul orasului Sinaia, la 100 m de Parcul Ghica si 300 m de gara, vis-a-vis de hotel Rina Cerbul, avand ca fundal maretia si splendoarea Muntilor Carpati.

Este un hotel mare, cu 242 spatii de cazare, dintre care: camere single, double, triple (cu balcon) si apartamente.

Restaurantul Piazza este foarte mare, avand o capacitate de pana la 600 locuri si poate gazdui nunti, botezuri, lansari de produse, etc. In hotel exista sali de conferinta cu suprafata de 915 mp si capacitate de pana la 400 locuri, dotate cu tot ce este nevoie pentru un eveniment de succes: proiectoare multimedia, flip charturi, computere conectate la internet, copiator, scaner si un sistem de sonorizare performant. De asemenea locatia pune la dispozitia oaspetilor: Centru SPA, piscina interioara incalzita, sala de fitness, coafor si frizerie, bar lobby, cafenea, pizzerie, pub&club, parcare proprie, etc.

Facilitati camere:Toate camerele dispun de : cablu tv, telefon international, frigider, baie proprie cu cada si uscator de par, incalzire centralizata, acces gratuit la internet, iar unele camere au balcon.

Servicii masa: Micul dejun se serveste in sistem bufet. Pranzul si cina se servesc in regim fisa cont.

Hotelul este situat in centrul statiunii Sinaia.

Facilitati hotel: restaurant, crama, bar, centru Spa, piscina interioara (incalzita), sauna uscata, sauna umeda, sala de fitness, masaj, frizerie, coafor, biliard, loc de joaca pentru copii (include tobogane, trambulină, castel pentru copii, perete de escalada, masinute, lego, xbox și o multime de jocuri si jucarii), sali de conferinte (cu o capacitate de pana la 400 de locuri), parcare privata gratuita.
Hotelul are o capacitate de 242 unitati de cazare, dintre care: camere single (15 mp), camere dubla (17 mp - cu 2 paturi twin sau 1 pat matrimonial), suita de familie (24 mp) si suita cu 2 dormitoare (30 mp).

Facilitati camere: TV, LCD, telefon, minibar, baie proprie cu cada si uscator de par, incalzire centralizata, internet wireless, halat de baie, papuci de casa, produse cosmetice si de ingrijire, balcon (doar o parte).

Servicii masa
Micul dejun se serveste in sistem bufet. Pranzul si cina se servesc in regim fisa cont.

Descriere camere:
Toate camerele dispun de : cablu tv, telefon international, frigider, baie proprie cu cada si uscator de par, incalzire centralizata, acces gratuit la internet, iar unele camere au balcon.

Descriere facilitati:
restaurant, crama, bar, centru Spa, piscina interioara (incalzita), sauna uscata, sauna umeda, sala de fitness, masaj, frizerie, coafor, biliard, loc de joaca pentru copii (include tobogane, trambulină, castel pentru copii, perete de escalada, masinute, lego, xbox și o multime de jocuri si jucarii), sali de conferinte (cu o capacitate de pana la 400 de locuri), parcare privata gratuita.

Hotelul are o capacitate de 242 unitati de cazare, dintre care: camere single (15 mp), camere dubla (17 mp - cu 2 paturi twin sau 1 pat matrimonial), suita de familie (24 mp) si suita cu 2 dormitoare (30 mp). Clasificarea hotelului este de 4 stele cu dotari si facilitati aflate la cele mai inalte standarde europene, de o eleganta si confort deosebite.

Locatie:
Hotelul este situat in centrul statiunii Sinaia.

Servicii masa:
Micul dejun se serveste in sistem bufet. Pranzul si cina se servesc in regim fisa cont.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Bathroom
Laundry
Minibar
Shower
Hairdryer
Massage
Steam baths
Indoor swimming pool
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Conference room
Beauty salon
SPA
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Non-smoking rooms
Balcony
Elevator
Heating
Children playground
Ironing service
Coffee bar
Smoking area
Airport transfer
Shoe shine
TV in room
Bar
Cable/Satellite TV
Reception desk

Locatie