Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Central Park


Descriere

Situare: Hotelul ,,Central Park' din Sighisoara este un hotel-boutique in centrul orasului Sighisoara, cu vedere superba la Turnul cu Ceas si Cetatea Medievala.

Info: Proiectul in sine este de fapt restaurarea unei cladiri construite in stil neo-clasic de la sfarsitul sec. XIX intr-un hotel de 33 de camere, fiecare amenajata, colorata si construita un pic diferit. Hotelul gazduieste si o substantiala colectie de tablouri originale purtand semnatura unor cunoscuti pictori romani si straini.


Restaurant: ,,Josef T', Restaurant & Wine Bar, vine sa prezinte intr-un mod original retete internationale si tradionale de preparate, toate atent potrivite cu un vin de calitate. In cadrul restaurantului va veti putea delecta cu o selectie impresionanta de vinuri romanesti de cea mai buna calitate, cele 14 podgorii cuprinse in meniul de vinuri putand satisface cele mai rafinate gusturi.


Servicii gratuite: parcare, camera de bagaje


Servicii cu plata: spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcatorie, magazin de suveniruri / cadouri, lustruire pantofi


Facilitati copii: Copiii de pana la 6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de parinti si beneficiaza de pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.