Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Plaza no 35 este situat in orasul Sibiu, in apropiere de centru. Plaza no 35 dispune de 32 de garsoniere si apartamente noi, in stil modern, echipate atat pentru calatoriile de business sau leisure cat si pentru calatorii pe termen lung.

Studiourile 33 mp sunt dotate cu un pat dublu King Size, birou, chicineta cu frigider, plita electrica, cuptor cu microunde, espresor, fierbator apa si vesela.
City Apartment , 50 mp,este dotat cu: dormitor cu paturi twin sau pat king size, living cu zona de relaxare si canapea extensibila, chicineta cu frigider, plita electrica, cuptor cu microunde, espresor, fierbator de apa si vesela.
Business Apartament , 50mp dotat cu: dormitor cu pat king size, living cu zona de relaxare si canapea extensibila, chicineta cu frigider, plita electrica, cuptor cu microunde, espresor, fierbator de apa si vesela


ApartHotelul dispune si de o parcare subterana. Pentru a putea intra in parcarea subterana este necesar efectuarea check in-ul. Check-in-ul se face dupa ora 15:00 iar check-out-ul pana la ora 12:00.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie