Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Yakinthos (Paralia Katerini)


Descriere

Descriere: Hotelul ofera oaspetilor confort, servicii, ospitalitate, si o vacanta placuta. Este ideal pentru a gazdui familii si cupluri, cu accent pe client service si curatenie.
Localizare: Hotelul Yakinthos este amplasat intr-o gradina mica, la numai 250 de metri de plaja, in Paralia Katerini. La aproximativ 500 de metri de Hotelul Yakinthos se afla taverne, baruri si magazine. Orasul Katerini se afla la 6 km, iar situl arheologic Dion este situat la aproximativ 15 km.
Facilitati hotel: Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit. Proprietatea ofera parcare gratuita. La aproximativ 500 de metri de Hotelul Yakinthos se afla taverne, baruri si magazine. In fiecare vineri se organizeaza seri grecesti, cu dansuri, muzica si produse alimentare traditionale.
Dotari camere: Cele 36 de studiouri ofera aer conditionat, TV, chicineta cu minifrigider, plita cu 2 ochiuri si cana fierbator, balcon.
Masa: Mic dejun - demipensiune - all inclusive
Plaja: publica, cu nisip.
Web: http://www.hotelyakinthos.com/


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.