Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Economic
Situare: Hotelul este in partea de sud a statiunii,
la 200 m de plaja.
Info: Hotelul are o capacitate de cazare de 225 camere duble, piscina in aer liber, bar-de-zi, parcare. In anul 2020 hotelul a fost complet renovat. Renovarile au cuprins: zugraveli, refaceri hidroizolatii, camere, schimbat mobilier, centrala termica. etc. In 2021 va fi definitivata partea de lobby/ bar/ restaurant si noua receptie. Hotelul dispune de o piscina in aer liber. Turistii cazati in hotel au acces liber la piscina.
Camere: Hotelul ofera cazare in 225 camere duble spatioase, dispuse pe parter si 3 etaje.
Toate camerele au grup sanitar propriu. Camerele de la etaj dispun de balcon si TV.
CAMERELE DE LA PARTER NU AU BALCON!
Restaurant: Micul dejun si pranzul se pot achizitiona prin agentie, iar cina se poate achizitiona doar la receptia hotelului.
Masa este servita in cadrul restaurantului hotelului Holiday (vis-a-vis de Holiday Blue)
Servicii gratuite: intrare la piscina, informatii turistice si culturale, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti, informatii privind orarul mijloacelor de transport
Servicii cu plata: inchirieri jocuri distractive, minibar si
biciclete, servicii de telefonie si organizare excursii, vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate, suveniruri, ziare si vederi.

FACILITATI copii:
- copiii de la 4 la 12 ani beneficiaza de o reducere de 50% din tariful de cazare;- copiii de la 0 la 4 ani insotiti de 2 adulti, care primesc pat suplimentar in camera parintilor beneficiaza de o reducere de 50% la cazare din tariful pentru adulti. Daca nu se solicita pat suplimentar, copiii beneficiaza de o reducere de 100% la cazare
- copiii de la 0 la 4 ani insotiti de 1 adult, care primesc pat normal in camera dubla, beneficiaza de o reducere de 50% la cazare din tariful pentru adulti;- in perioada 31.08-15.09, la un sejur de 5 nopti achitate cea de a 6-a noapte este GRATUITA.

Animale de companie: Accesul nu este permis.Atractii in zona: practicarea de sporturi nautice (yole,
jet-sky, sky nautic), plimbari cu barca sau hidrobiciclete pe cele doua lacuri
din statiune, paint-ball, plimbari cu caleasca trasa de cai, 5 terenuri de
tenis si 3 terenuri de minigolf
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie