Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Situat chiar pe plaja, Hotelul Sol Luna Bay se afla la 10 minute de orasele Byala si Obzor.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispoziția oaspeților următoarele facilități: recepție 24/7, piscină interioară și exterioară, restaurant, pool bar, lobby bar, hidromasaj, fitness, aerobic, mini club, biliard, darts, tenis de masă, volei pe plajă, sporturi acvatice, centru spa, program de animație, exchange, parcare (contra cost), Wi-Fi în zonele publice și în camere, servicii de spălătorie și curățătorie (contra cost), servicii de rent a car, parcare păzită (contra cost), magazine, servicii medicale 24/7 (contra cost), șezlonguri și umbrele la piscină și la plajă (gratis, în funcție de disponibilitate), prosoape la piscină și la plajă (cu depozit), servicii de înfrumusețare: saună cu infraroșu, baie de aburi, masaj, tratamente cosmetice (contra cost).

Facilitati camere

Toate camerele dispun de 2 paturi twin, canapea extensibilă, telefon, birou cu scaun, halate de baie, aer condiționat, TV cu canale prin satelit, Wi-Fi, minibar (contra cost), seif (contra cost), baie cu cadă sau duș, oglindă cosmetică, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon cu masă, scaune și uscător de rufe. La cerere, se oferă pătuț pentru copii, în funcție de disponibilitate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Fitness
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie