Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mitsis Galini Welness Spa Resort (Kamena Vourla)


Descriere

Hotelul Mitsis Galini se gaseste in statiunea Kamena Vourla, la 150 km de Atena. Hotelul se gaseste la 15m distanta de plaja si la 150m distanta de munte. In zona se gasesc izvoare cu apa termala iar hotelul beneficiaza de o piscina cu apa termala si Spa. Mitsis Galini este locul ideal pentru relaxare, refacere, cura sau punct de plecare spre alte destinatii importante ale Greciei.



Localizare:

Hotelul se gaseste in statiunea Kamena Vourla, la 150 km de Atena. Zona este foarte cunoscuta pentru izvoarele cu apa termala, fiind si un punct de plecare in diverse excursii. De aici se poate ajunge usor la: Termopile, Meteora, Delfi, Insula Evia si Atena.



Dotari camere:

Hotelul dispune de 224 camere (200 superior rooms, 10 executive Rooms, 10 maisonettes, 3 junior suites and 1 presidential suite). Camerele sunt decorate in stil Mediterranean si ofera tot confortul unui hotel de 5*. Toate camerele dispun de: A/C, baie cu cada, uscator de par, papuci si halat de baie, telefon, minibar, TV satelit, balcon sau terasa, seif, 40 camere au la robinetul din baie apa termala(extra).



Facilitati hotel:

Hotelul Mitsis Galini pune la dispozitia turistilor o gama larga de facilitati: receprie, exchange, rent a car, doctor, patut pentru copii, serviciul de babysitting, parcare, curatatorie, Sala fitness, serviciu frizerie/coafor, sala specifica pentru jocuri de carti, wi-fi gratuit, lift, florarie.



Plaja:

Plaja publica cu nisip si pietris a statiunii Kamena Vourla la 15m distanta.



Tip masa:

Demipensiune.



http://www.mitsishotels.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie