Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Qasr - Madinat Jumeirah


Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Situat pe o plajă privată cu lungimea de 2 km, Jumeirah Al Qasr de 5 stele oferă terenuri amenajate, mari, cu cursuri de apă în stil canal, camere cu balcon privat, mobilat, precum și restaurant suspendat deasupra golfului Arabic, care servește fructe de mare.

Localizare

Dubai Internet City se află la 15 minute cu mașina.Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Aeroportul Internațional din Dubai se află la 30 de minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Plaja privată cu nisip de la Jumeirah Al Qasr, restaurant specializat în fructe de mare, suspendat deasupra Golfului Arabic, proprietatea oferă un serviciu gratuit de transfer de la/la Wild Wadi Waterpark™, Madinat Jumeirah, Jumeirah Beach Hotel, Burj Khalifa/Dubai Downtown și DIFC. De asemenea, hotelul este situat lângă Madinat Jumeirah Souk. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Facilitati Camere

Camerele spațioase de la Jumeirah Al Qasr au vedere la Golful Arabic sau la domeniul hotelului. Toate includ mobilier de epocă, o zonă de dressing privată și o cabină de duș cu efect de ploaie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.