Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Rosa


Descriere

Descriere:Vila Rosa se află la 3 km de centrul orasului Cluj-Napoca, oferind camere cu aer conditionat, decor modern si balcon.

Facilitati:Vila Rosa este deschisă din ianuarie 2001. Oferim servicii de cazare, categoria 2 si 3 stele, si de servire a micului dejun. Activitatea de cazare se desfăsoară in două clădiri situate in aceeasi incintă, iar Micul Dejun se serveste in clădirea principală, corpul de 2 stele.
Pavilioanele nu au instalat ascensor. Clădirea de 2* are camerele distribuite pe 3 etaje si mansardă. Camerele sunt numerotate de la 10 la 43, cu cifra zecilor reprezentand etajul. Clădirea de 3* are camerele distribuite pe parter, 2 etaje si mansardă. Camerele sunt numerotate de la 101 la 404, cu cifra sutelor reprezentand nivelul.
Unitatea vă pune la dispozitie parcare auto in incinta proprie cu supraveghere video.
Receptia functionează in regim zilnic intre orele 07:00-23:00. Nu se efectueaza rezervări si cazări inafara programului. Pentru rezervări si informatii vă rugăm să ne contactati.
La finalizarea procesului de rezervare, Receptia transmite confirmarea rezervării prin mesaj pe mobil, e-mail sau fax. Numai rezervările care au primit confirmare sunt considerate valabile. Confirmarea cuprinde numele persoanei care a făcut rezervarea, perioada sederii, numărul si tipul camerelor rezervate, numărul de oaspeti asteptati, tarifele acordate si numele receptionerului de serviciu. In ziua cazării, e posibil ca Receptia să contactateze telefonic persoana responsabilă de rezervare pentru a confirma sosirea.
Ziua hotelieră incepe la ora 14:00 in ziua cazării si se incheie la ora 12:00, in ziua următoare. Cazările se efectuează doar in intervalul 14:00-24:00. Pentru exceptii vă rugăm să anuntati Receptia din timp, deoarece pot apărea suprapuneri cu alte rezervări si se pot percepe tarife suplimentare.
Micul dejun este tip bufet suedez. Se serveste zilnic pe tot parcursul anului, de luni pană vineri in intervalul 07:00-10:30 si sambătă-duminică (cu exceptia sărbătorilor legale: 25-26.12.2016, 01-02.01.2017, ...) in intervalul 08:00-10:30. Micul dejun se serveste doar in salonul de Mic Dejun.
In functie de numărul de persoane sau de camere, de perioada sederii sau de frecventă, se pot acorda reduceri la tarifele de receptie. Nu se acordă reducere la tariful de mic dejun. Reducerile de pret nu se cumulează, la un moment dat este valabilă o singură reducere. Pentru oferte vă rugăm să contactati Receptia.
Persoanele fizice sunt solicitate să facă plata serviciilor la cazare, in lei sau cu carte de credit (VISA, MAESTRO, MASTERCARD). Persoanele juridice pot opta pentru semnarea unui contract de colaborare, care le oferă mai multă flexibilitate la plata serviciilor.
Vila nu este amenajată pentru acomodarea animalelor de companie, ca urmare, nu se permite accesul cu acestea in interior.
Este interzis fumatul in spatiile inchise (Legea nr.15/2016). Persoanele descoperite că au fumat in spatiile interioare vor fi evacuate fără a li se returna contravaloarea serviciilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.