Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Boutique Alex & George

   Calea Turzii Nr 86, 400193 Clujnapoca, România, Cluj Napoca


Descriere

Hotelul este amplasat Foarte aproape de Centrul Vechi. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, lift, ziare, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, serviciu de concierge, check-in/check-out express, fax/copiator, hotel pentru nefumatori, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere de familie, camere izolate fonic, apartament nuptial, inchirieri auto, menaj zilnic, room service, presa pentru calcat pantaloni (cost suplimentar), curatatorie chimica (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), internet wireles gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu handicap. Hotelul dispune de 60 de locuri de cazare in 30 de camere cu urmatoarea structura: 17 double cu twin beds, 6 double cu pat matrimonial, 1 junior suite si 6 apartamente. Facilitati camere: baie cu cabina de dus/cada, uscator de par, halat si papuci, produse cosmetice, TV cu ecran plat, TV cablu, telefon, minibar, birou de lucru si scaune, internet wireless gratuit.
Descriere camere:
baie cu cabina de dus/cada, uscator de par, halat si papuci, produse cosmetice, TV cu ecran plat, TV cablu, telefon, minibar, birou de lucru si scaune, internet wireless gratuit.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, lift, ziare, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, serviciu de concierge, check-in/check-out express, fax/copiator, hotel pentru nefumatori, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere de familie, camere izolate fonic, apartament nuptial, inchirieri auto, menaj zilnic, room service, presa pentru calcat pantaloni (cost suplimentar), curatatorie chimica (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), internet wireles gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu handicap. Hotelul dispune de 60 de locuri de cazare in 30 de camere cu urmatoarea structura: 17 double cu twin beds, 6 double cu pat matrimonial, 1 junior suite si 6 apartamente.
Locatie:
Hotelul este amplasat Foarte aproape de Centrul Vechi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.