Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Central se afla in statiunea Calimanesti Caciulata, la cativa pasi de parcul acvatic Cozia, si ofera un restaurant si o piscina sezoniera in aer liber. Hotelul are terasa si vedere la munti, iar oaspetii pot lua masa in restaurant.

Facilitati generale hotel: restaurant, bar de zi, terasa, parcare, lift, cabinet medical, piscine exterioare si interioare cu apa termala, jacuzzi, sauna, baza de tratament, sala de conferinte, pastrare obiecte de valoare si biblioteca.

Hotelul Central dispune de 415 locuri in camere cu unul si doua locuri, cu paturi twin, restaurant, bar de zi si piscina interioara cu apa din surse geotermale.

Hotelul pune la dispozitie un numar de 40 camere single si 105 camere duble.

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus, frigider, telefon, TV cu ecran plat, iar unele au vedere la piscina sau la rau. Printre facilitatile suplimentare se numara articole de toaleta gratuite si uscator de par.
In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Printre facilitatile disponibile la costuri suplimentare se numara: masaje si tratamente pentru mai multe afectiuni medicale. La hotel exista un centru medical.
Aeroportul International Sibiu este la 99 km. Exista parcare privata.

Hotelul Central dispune de o baza de tratament ultramoderna cu o capacitate de 78 de locuri si peste 1380 de prozeduri/zi. In aceasta unitate se pot trata afectiuni:
- ale tubului digestiv;
- boli ale vezicii si cailor biliare;
- ale rinichilor;
- ale cailor urinare;
- reumatismale inflamatorii;
- neurologice periferice;
- metabolice si de nutritie;
- ginecologice;
- respiratorii si boli asociate.

Tipuri de proceduri:
- galvanizare simpla;
- bai galvanice patru celulare;
- ionogalvanizare;
- curenti diadinamici;
- curenti interferentiali;
- magnetoterapie;
- ultrasunete;
- unde scurte;
- terapie infrarosu cu lampa solux;
- kinetoterapie;
- hidrokinetoterapie;
- bai sulfuroase;
- bai cu bule bioxid de carbon;
- bai plante;
- dus subacval;
- afuziuni;
- impachetari parafina;
- aerosol;
- injectii intramusculare cu ape minerale.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si obligatoriu bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate de la medicul de familie sau medic specialist, cardul de sanatate activat. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Restaurant: Hotelul Central dispune de un restaurant cu preparate gustoase si de calitate, servite in sistem a la carte.

Sala de conferinta:
Dotari: videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, instalatie de sonorizare, Internet wireless.

S. C. CALIMANESTI CACIULATA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile.

Atractii turistice: Manastirea Cozia (ctitorita in 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii RomAenesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura si arta medievala din tara RomAeneasca Manastirea Ostrov, ctitorita; in 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela

Program baza de tratament: Luni-Vineri inclusiv.

Animale de companie: Accesul nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie