Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Forty One


Descriere

Hotel Forty One este un hotel de 3 stele situat chiar in inima Centrului Vechi, in mijlocul unei strazi pietonale plina de viata, intr-o zona cu acces rapid la mijloacele de transport in comun.
Atractiile populare aflate in apropiere de Hotel Forty One includ Gradinile Cismigiu, Parcul Izvor, Teatrul National Bucuresti TNB, Muzeul National de Arta al Romaniei, Palatul Parlamentului plus multe altele.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Henri Coanda, situat la 16,8 km de proprietate.

Cele 27 de camere elegante ofera confort modern turistilor, fiecare unitate incluzand aer conditionat, WiFi gratuit si TV cu ecran plat cu canale prin cablu.
De asemenea, camerele au baie privata cu cabina de dus, al carei design se potriveste cu decorul intregii unitati de cazare.
Oaspetii au la dispozitie o receptie deschisa nonstop, servicii de concierge si depozit de bagaje gratuit.

Aproape de aceasta unitate de cazare regasim o atmosfera plina de viata, la aproape orice ora, strazi romantice pietruite, restaurante, cafenele si cluburi.

Localizarea centrala, camere spatioase cu vedere placuta, facilitati moderne si proximitatea fata de principalele atractii turistice si culturale, fac din Hotelul Forty One alegerea ideala atat pentru turisti, cat si pentru oamenii de afaceri.

Pentru apartamentele standard si superior, cat si in camerele duble se poate oferi patut pentru bebelusi gratuit.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.