Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Apollonia beneficiaza de o locatie centrala in Brasov, la mica distanta de mers pe jos de orasul vechi, si ofera camere cu acces gratuit la internet WiFi. Oaspetii isi pot incepe dimineata cu micul dejun tip bufet servit la hotel.

Toate camerele Hotelului Apollonia sunt luminoase si au mobilier modern, podea cu mocheta si TV cu ecran plat. Baia privata este dotata cu cabina de dus.

O plimbare de 10 minute duce la Piata Sfatului, inima orasului vechi, iar de aici turistii pot admira arhitectura medievala. Hotel Apollonia se afla la poalele Muntelui Tampa, iar Biserica Neagra, in stil gotic, este la 1 km distanta.

Unitatea beneficiaza de:
- 22 de locuri de parcare gratuite pentru oaspeti in limita disponibilitatilor - rezervarea locului de parcare nu este posibila;
- 10 min de mers pe jos fata de centrul istoric;
- Wi fi de foarte buna calitate;
- minibar in fiecare camera fara bauturi;
- micul dejun bufet suedez;- incalzire centrala independent pe fiecare corp de cladire;
- 2 sali de conferinte cu capacitati intre 15 si respectiv 70 persoane dotate cu videoproiector, internet wireless, sistem audio, flipchart, exclusive trim (scaune, mese lemn masiv),;
- lobby acoperire wireless internet;
- parcare terana oferita gratuit clientilor hotelului;
- spalatorie si calcatorie;
- seif in receptia hotelului;
- birou turism si excursii.

Turistii au la dispozitie 2 sali conferinte cu capacitati intre 15 si 100 locuri.
Tariful pentru inchirierea acestora variaza in functie de perioada inchiriata, numarul de persoane si serviciile adiacente care se comanda.

Facilitati si servicii: camere largi si spatioase, personal calificat, Tv, telefon international, minibar, internet gratuit in camera si wireless in spatiile publice, room-service, supraveghere video in spatiile publice si exterior, parcare interioara, baie cu dus in toate camerele, incalzire centrala, climatizare in spatiile publice, seif receptie.

Restaurantul este deschis pentru mic dejun bufet suedez si pentru mese organizate/ evenimente
Micul dejun, se serveste ca un bufet, de luni pana sambata intre 7 si 10 (a.m) si duminica intre 8 si 11 (a.m) cu preparate calde: omleta, ochiuri, cabanos/carnaciori, preparate reci: mezeluri, produse lactate, produse de patiserie/ biscuiti sau miniprajiturele, cafea, ceai, apa, miere, gem si fructe.

Structuri de cazare:
Cu o dimensiune cuprinsa intre 16 si 25 de metri patrati, camerele duble sunt pregatite pentru ocupare de catre una sau doua persoane si au doua paturi individuale (1x2m) si baie cu dus

Camerele duble si apartamentele sunt recent renovate si dispun de: TV cu ecran plat, conexiune WiFi de mare viteza, aer conditionat si incalzire. Baia este dotata cu dus si uscator de par.

Apartamentele de 3 persoane sunt formate din dormitor + living, in living existand o canapea extensibila sau un pat de 1 persoana. Poate gazdui pana la 3 persoane fara costuri aditionale.

Apartamentul 4 persoane este format din 2 dormitoare cu paturi twin. Poate gazdui pana la 4 persoane fara a se percepe o taxa suplimentara.

Suita (36 mp) - O camera foarte speciala decorata in lemn, cu un pat king size, jacuzzi si sauna, ideala pentru escapade romantice. Peretii camerei sunt acoperiti de lemn ceea ce confera o caldura si o iluminare foarte speciala.

Gratuit oaspetii pot beneficia de urmatoarele servicii:
- apel de trezire automat;
- asistenta ticketing transport (aerian,feroviar);
- rezervari bilete la spectacole sau informatii de afaceri in localitate;
- internet de mare viteza wireless;
- periodice si jurnale nationale si internationale;
- servicii de secretariat: tehnoredactare, fotocopiere si transmitere de documente;
- primirea / transmiterea corespondentei;
- room service intre orele 07:00 a 10:00 AM.

Contracost se ofera urmatoarele servicii:
- curierat;
- doctor si dentist la cerere;
- servicii de masaj la cerere;
- check-out intarziat;
- transport auto.

Accesul animalelor de companie este permis. (Se pot percepe taxe iar acest serviciu se poate modifica)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie