Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Dolce Vita

   Sos Branului 78, 507025 Bran, Romania, Bran Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul La Dolce Vita este situat la doar 3 minute de mers cu masina (3 km) de celebrul castel Bran si la 15 minute cu masina (7km) de zona de schi Zanoaga.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de 42 de camere duble si 3 apartamente junior suite, etajul 1 dispune de 16 camere duble twin cu cada, etajul 2 dispune de 16 camere duble matrimoniale cu cada iar etajul 3 dispune de 10 camere duble matrimoniale cu cabina de dus + doua apartamente junior suite cu cabina de dus + 1 apartament junior suite cu jaccuzi. Toate camerele au balcon (aprox. 4 mp), cu mobilier, iar apartamentele au și cate un balcon franțuzesc; restaurant (capacitate maxima de 120 de locuri, meniu a la carte), terasa (capacitate maxima 100 de locuri, vedere la munte), bar, pub, sala de conferinte, centru de relaxare (fitness club, sauna, masaj(contracost)), loc de joaca pentru copii, wi-fi gratuit, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, seif, lift, mic dejun tip bufet inclus, parcare gratuita.

Facilitati camere: baie cu dus/cada, apartament cu dus/jaccuzi, balcon, minibar, TV LCD/LED, aer conditionat, televizor prin cablu, acces securizat pe baza de cartela, uscator de par, cosmetice hoteliere, hatale si papuci, seif, cuier, dulap cu 2 usi, masuta cu 2 scaune, masa de toaleta cu taburet, wifi, mobilier terasa.

Descriere camere:
baie cu dus/cada, apartament cu dus/jaccuzi, balcon, minibar, TV LCD/LED, aer conditionat, televizor prin cablu, acces securizat pe baza de cartela, uscator de par, cosmetice hoteliere, hatale si papuci, seif, cuier, dulap cu 2 usi, masuta cu 2 scaune, masa de toaleta cu taburet, wifi, mobilier terasa.

Descriere facilitati:
Hotelul dispune de 42 de camere duble si 3 apartamente junior suite, etajul 1 dispune de 16 camere duble twin cu cada, etajul 2 dispune de 16 camere duble matrimoniale cu cada iar etajul 3 dispune de 10 camere duble matrimoniale cu cabina de dus + doua apartamente junior suite cu cabina de dus + 1 apartament junior suite cu jaccuzi. Toate camerele au balcon (aprox. 4 mp), cu mobilier, iar
apartamentele au și câte un balcon franțuzesc; restaurant (capacitate maxima de 120 de locuri, meniu a la carte), terasa (capacitate maxima 100 de locuri, vedere la munte), bar, pub, sala de conferinte, centru de relaxare (fitness club, sauna, masaj(contracost)), loc de joaca pentru copii, wi-fi gratuit, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, seif, lift, mic dejun tip bufet inclus, parcare gratuita.

Locatie:
Hotelul La Dolce Vita este situat la doar 3 minute de mers cu masina (3 km) de celebrul castel Bran si la 15 minute cu masina (7km) de zona de schi Zanoaga.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Bathroom
Safety deposit box in room
Minibar
Hairdryer
Sauna
Massage
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Conference room
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Non-smoking rooms
Balcony
24-Hour Front Desk
Facilities for persons with disabilities
Elevator
Children playground
TV in room
Bar
Air conditioning
Cable/Satellite TV
Toiletries
Game activities
Bathrobes
Table tennis

Locatie