Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul Lion 4* este un hotel modern si confortabil, situat doar la cateva minute distanta de centrul statiunii Bansko si la 300 m de punctul de plecare catre partiile de schi. Hotelul ofera transfer pana la punctul de plecare pe partie.
Facilitati: Hotelul a fost contruit in 2005 si renovat in 2010. Acesta dispune de un restaurant, unde oaspetii se pot bucura de bucataria bulgara si europeana. Oaspetii hotelului pot de asemenea beneficia de mancare traditionala bulgareasca in restaurantul Mehana si un bar de noapte in hotel. Hotelul dispune de piscina interioara, sauna, jacuzii, masaj, aromoterapie, baie cu aburi, sala de fitness, sala de conferinte( capacitate 200 locuri), spatiu de depozitare a echipamentului sportiv. Capacitate de cazare: 167 sunt duble, 16 family rooms si 8 apartamente.
Dotari camere: telefon, TV-satelit, minibar, radio, baie cu cada, uscator de par.
Family room este o camera dubla mai spatioasa cu pat matrimonial, canapea, chicineta.
Apartamentele au 2 camere: in prima camera sunt 2 paturi twin, canapea si chicineta, iar in a doua camera un pat matrimonial.
Gratuit: piscina, sauna, fitness, Jacuzzi, shuttle bus pana la telegondola (la intervale de 30 minute), depozit echipament de ski.
Contra cost: billiard, masaj, solar, SPA.
Parcarea: este gratuita in limita locurilor disponibile. Garajele sunt contra cost in limita locurilor disponibile.

oferte munte bulgaria 2020

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.