Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Padis

   Str Victoria, Baile Felix 417500, Baile Felix Vezi locatia pe harta


Descriere

Amplasare: Complexul hotelier Padis este situat in nordul statiunii Baile Felix, la 400 de metri de Gara Baile Felix si 100 de metri de cea mai apropiata statie de transport in comun.

Facilitati hotel: 868 de locuri de cazare, impartite in camere single, duble si apartamente, restaurant, terasa, sali de conferinte, sala de spectacole, sala de evenimente de 500 de locuri, baza de tratament, bazine de interior deschise pentru public in extrasezon, strand in exterior deschis pe perioada sezonului, lift, parcare, etc


Facilitati camere: televizor, baie privată cu duş şi balcon

Descriere camere:
televizor, baie privată cu duş şi balcon

Descriere facilitati:
868 de locuri de cazare, impartite in camere single, duble si apartamente, restaurant, terasa, sali de conferinte, sala de spectacole, sala de evenimente de 500 de locuri, baza de tratament, bazine de interior deschise pentru public in extrasezon, strand in exterior deschis pe perioada sezonului, lift, parcare, etc

Locatie:
Complexul hotelier Padis este situat in nordul statiunii Baile Felix, la 400 de metri de Gara Baile Felix si 100 de metri de cea mai apropiata statie de transport in comun.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Bathroom
Shower
Health treatments facilities
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Private bathroom
Conference room
Free parking
Balcony
24-Hour Front Desk
Elevator
TV in room
Cable/Satellite TV
Reception desk

Locatie