Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Lux Garden invita turistii pentru a se bucura de momente de relaxare intr-o locatie de lux, inconjurati de rafinament si eleganta, in care bunul gust si armonia sunt la ele acasa. Aer proaspat, peisaje de basm si confort la cel mai inalt nivel!
Hotelul este destinat atat turismului de afaceri cat si celui de relaxare. Potrivit pentru toate tipurile de turisti, inclusiv familii cu copii.

Hotel Lux Garden este situat in Azuga, la baza partiilor de schi Sorica si Cazacu, in imediata apropiere a telegondolei fiind singurul hotel de cinci stele din statiune care ofera o oaza de liniste, confort si servicii impecabile.

Capacitatea hotelului este de 50 de camere, in urmatoarea structura de cazare:

- 21 camere Duble Standard Matrimoniale (un pat dublu mare) si 18 camere duble standard twin (2 paturi);
Camerele duble standard masoara 28 mp. Sunt spatioase, elegante si ofera o panorama unica a muntilor Bucegi. Dotari: Tv cu ecran plat cu televiziune prin satelit, intrernet de mare viteza, mini-bar, acces card si cheie, seif, uscator de par si balcon.

- 3 camere Duble Executive (pat dublu matrimonial si canapea extensibila);
Acestea au o dimensiune de 44 mp. Sunt camere de lux ce imbina perfect rafinamentul, spatiul si tehnologia de ultima generatie (Aparat Nespresso, Flat TV, Consola Xbox Elite). Aici regasim aceleasi dotari pe care le-am prezentat in descrierea camerelor duble standard.

- 2 apartamente Junior Suite / 3 Apartamente Mountain Suite (pat king size si canapea extensibila);
Acestea masoara intre 54 si 68 mp. Sunt remarcabile prin designul arhitectural structurat pe doua nivele, oferind facilitati de calitate (produse cosmetice de lux, papuci si halate de baie pufoase), plasma TV, pat king size, precum si o panorama spectaculoasa de pe terasa spatioasa.

- 3 apartamente Lux Garden Suite (pat king size si canapea extensibila).
Cu o suprafata totala de 74 mp ele se evidentiaza prin arhitectura si structurarea pe doua nivele. Acestea ofera un living spatios cu canapea extensibila, baie, dormitor matrimonial, aparat Nespresso, televizor cu ecran plat si Xbos Elite.

La cerere se pot adauga patuturi pentru copii.

Restaurantul Lux Garden pune la dispozitia turistilor o lista de preparate internationale, pregatite cu indemanare de profesionisti ai domeniului pentru a satisface toate gusturile. Bucataria Lux Garden este o alchimie savanta, care imbina sarmul, confortul locului si adevarul gustului.
Creata pentru a oferi o oaza de liniste si relaxare, terasa Lux Garden invita clientii hotelului sa savureze delicioasele deserturi si bauturi fine intr-un peisaj de basm oferit de Masivul Bucegi. Crama Lux Garden este o bijuterie unica pe piata hoteliera din tara.

Se poate comanda a la carte, punand la dispozitia turistilor chiar si meniuri pentru copii.

Hotelul Lux Garden este un loc ideal pentru intalnirile de afaceri. Centrul de conferinte, cu cele doua sali Sorica si Cazacu, are dotarile necesare desfasurarii cu succes a evenimentelor corporate: cabina de traducere simultana, flipchart, videoproiector si ecrane, aer conditionat, sistem de sonorizare, laptop si acces la internet de mare viteza.

Servicii gratuite:
acces la centrul SPA (piscina, jacuzzi, sauna umeda / uscata si sala fitness), trezirea turistilor, transport bagaje, curierat, ziare, informatii culturale si turistice, rezervari bilete, apelare taxi.

Programul de functionare al Centrului SPA (piscina, sauna umeda, sauna uscata, fitness) este 10.00-22.00.

Servicii cu plata: room-service, spalatorie, calcatorie

Animale de companie: Nu se accepta animale de companie.

Atractii turistice: Pastravaria aflata la confluenta paraului Limbasel cu paraul Azuga, Cabana de vanatoare Azuga, Casaria Ghimbasanu, inregistrata pe lista monumentelor de arhitectura, monumentul inchinat Ecaterinei Teodoroiu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie