Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Cautis din Azuga a devenit Carpat INN si odata cu aceasta schimbare are un decor nou, facilitati noi si o atmosfera in care natura este pusa in valoare de un loc in care turistii vor gasi liniste si confort.

Noul hotel Carpat Inn de 4 stele, ofera: camere mari si confortabile, restaurant spatios, bar, piscina interioara incalzita, jacuzzi, sauna (uscata si umeda), sala de fitness, sali de conferinta.

Iubitorii sporturilor de iarna sunt la cateva minute distanta de partiile Sorica si Cazacu.

Structurile de cazare dispun de: aer conditionat, grup sanitar cu cabina de dus sau cada, articole de toaleta, halat de baie si papuci, uscator de par, balcon, seif, minibar, canale prin cablu si vedere la munte.

Camera twin Deluxe este o alegere foarte buna pentru o familie cu un copil sau pentru doi adulti. Suprafata de 27 mp, avand doua paturi twin de 90/200.
Capacitate maxima: poate acomoda maxim 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti. Exista optiune pentru pat suplimentar in camera (la cerere).

Camera matrimoniala Deluxe, spatioasa si confortabila, este perfecta pentru cazarea unui cuplu, avand o suprafata de 27 mp si un pat matrimonial de 180/200
Capacitate maxim: poate acomoda maxim 2 adulti.

Apartamentele Deluxe sunt concepute special pentru persoanele carora le plac spatiile mai largi, pentru familiile care au copii sau pentru cei care doresc s petreaca mai mult timp in intimitate. Compuse din doua camere despartite de usa, apartamentele asigura confort si toate facilitatile necesare unui sejur reusit. Dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila sa fotolii.

Apartamentele cu scara interioara sunt perfecte pentru participantii la teambuilding sau pentru intalniri de afaceri. Create pentru a asigura tot confortul si facilitatile necesare, ele asigura o camera de tip matrimonial la etaj, un living dotat cu doua fotolii la parter si doua bai.

Restaurantul are o capacitate de 130 de locuri, avand specific atat romanesc cat si international.
Pentru intalnirile romantice unitatea pune la dispozitia turistilor Salonul Roz.
Salonul pentru mic dejun este situat la etajul 1 al restarantului permitand atat servirea in interior cat si pe terasa. De pe terasa se pot admira muntii Baiului si Crucea Eroilor de pe Caraiman.
Barul de zi cu terasa, situat la parterul hotelului, ofera posibilitatea savurarii unui cocktail intr-un peisaj montan autentic. Barul are o capacitate de 50 de locuri.In imediata vecinatate a hotelului se afla ansamblul de foisoare Carpat Inn, amenajate in stil rustic, de capacitati diferite, fiecare avand un iaz unde se pot pescui pastravi salbatici si admira ratele mandarine in mediul lor natural.

Zona Spa este dotat cu piscina, sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi si salon de masaj. Aceasta este o arie strans conectata cu natura si dedicata revitalizarii.
Sala de joaca pentru copii este special gandita pentru distractia copiilor si relaxarea parintilor.

Sala de conferinte, cu o capacitate de maxim 70 de persoane, dotata cu microfon, videoproiector si boxe este ideala pentru organizarea evenimentelor corporate.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.