Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kompas


Descriere

Localizare: in zona parcului, la 500 m de plaja. Hotelul a fost renovat in 2008 si este inconjurat de superbe zone de parc si gradini de flori. Exclusiv pentru oaspetii cazati in zona de parc a statiunii, o linie gratuita de transfer spre plaja si retur este disponibila din jumatate in jumatate de ora, zilnic intre orele 09:00 si 17:00. Facilitatihotel: Restaurant principal, lobby bar, snack bar, internet cafe, piscina exterioara, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar. Sport si divertisment: excursii, sporturi acvatice, volei pe plaja, tenis de cort, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, tenis de masa, fitness, biliard, inchirieri biciclete, plimbari cu trasura, Luna Park, darts, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, sah. Descriere camere: 169 camere duble si apartamente. Acestea sunt amenajate modern si sunt dotate cu TV-satelit, telefon, baie cu dus si balcon. Pentru copii: teren de joaca si piscina pentru copii. GRATUIT: Sezlonguri si umbrele gratuite pentru oaspetii hotelului atat la piscina, cat si pe plaja intr-o zona special amenajata, conexiune WiFi gratuita oriunde in Albena, acces gratuit la biblioteca de pe plaja, pranz si snack pe plaja in cadrul restaurantului Slavianski Kat.
Localizat in zona parcului, la 500 m de plaja. Hotelul a fost renovat in 2008 si este inconjurat de superbe zone de parc si gradini de flori. Exclusiv pentru oaspetii cazati in zona de parc a statiunii, o linie gratuita de transfer spre plaja si retur este disponibila din jumatate in jumatate de ora, zilnic intre orele 09:00 si 17:00.
Descriere camere:
169 camere duble si apartamente. Acestea sunt amenajate modern si sunt dotate cu TV-satelit, telefon, baie cu dus si balcon.
Descriere facilitati:
Restaurant principal, lobby bar, snack bar, internet cafe, piscina exterioara, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar.
Facilitati copii:
teren de joaca si piscina pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bathroom
Laundry
Shower
Outdoor swimming pool
Private bathroom
Direct connection telephone line
Balcony
Currency exchange
TV in room
Bar

Locatie