Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Paradise Beach Resort Spa


Descriere

Situat langa un golfulet privat cu nisip, acest complex spa de 5 stele se afla pe plaja Paradise. Ofera camere cu aer conditionat si balcon mobilat, precum si 3 restaurante, acces gratuit la internet Wi-Fi si o piscina spa interioara.
Camerele moderne ale complexului Royal Paradise Beach au seif pentru laptop, TV cu ecran plat de 26 inch cu canale prin satelit/cu plata si minibar. Papucii si halatele de baie sunt facilitati standard, iar unele camere includ o cada cu hidromasaj privata in aer liber.
Proprietatea ofera o sauna si o cada cu hidromasaj, precum si camere de masaj. De asemenea, Royal Paradise Beach asigura un loc de joaca pentru copii, facilitati de tenis de masa si un teren de tenis.
Complexul are diverse restaurante tip bufet, a la carte si gourmet, care servesc preparate internationale, mediteraneene si grecesti. Barurile din holul si de langa piscina complexului Royal Paradise Beach asigura optiuni mai usoare.
Camere hotel: Televizor, minibar, seif, internet, aer conditionat, telefon, baie cu dus, uscator de par, balcon.
Descriere masa
Mic Dejun / Demipensiune
Accesul la Centrul Spa este gratuit pentru - sala de finess. hammam, sauna, piscina interioara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie