Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PANORAMA HOTEL


Descriere



Localizare

Oraşul Katerini este la 15 minute de mers cu maşina de hotel. Situl antic Dion se află la 27 km. În apropierea hotelului este disponibilă o parcare gratuită.

Facilitati generale

Oaspeţii pot savura o băutură sau un cocktail în salonul hotelului, iar room service este disponibil nonstop, acces imediat la plajă, restaurant, bar, salon de recreere cu TV, receptie, room service, internet wireless, plaja privata cu sezlonguri & umbrele(contra unei consumatii de la bar), parcare in limita locurilor disponibile, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă

Facilitati camere

Unitatea de cazare dispune de un total de 21 de camere, fiind diferentiate in 15 camere single, duble, triple, familiale, dar si 6 apartamente junior. Fiecare incapere este dotata cu dotari precum aer conditionat centralizat, balcon cu vedere la mare sau la oras, TV LCD, minibar (contra cost), seif electronic (contra cost), telefon, internet wireless, uscator de par si grup sanitar propriu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.