Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PANORAMA - Paralia Katerini


Descriere

Descriere hotel
Hotelul Panorama este situat in centrul statiunii Paralia Katerni, chiar pe plaja.
La poalele muntelui Olimp, pe taramul ales de zei, Hotelul Panorama este locul potrivit pentru distractie si relaxare fiind deschis tot anul.
Camere hotel
Hotelul ofera 15 camere single, duble, triple, family si 6 apartamente junior. Camerele single/duble/triple au in dotare: aer conditionat centralizat, incalzire, balcon cu vedere la mare sau la oras, TV LCD, Tv satelit, minibar (contra cost), seif electronic (contra cost), telefon, internet wireless (gratuit), feon, detector de fum si grup sanitar propriu cu dus. Camerele family sunt camere spatioase, formate din 2 paturi duble. Apartamentul junior este format din pat matrimonial, canapea extensibila, grup sanitar propriu cu jacuzzi si balcon cu vedere la mare sau la oras. Un apartament junior are saltea cu apa.


Facilitati hotel
Hotelul a fost renovat integral in perioada 2010-2011 si dispune de restaurant, bar, salon de recreere cu TV, receptie, plaja privata cu sezlonguri si umbrele, room service ,acces internet wireless.


Descriere masa
Mic Dejun

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie