Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

UDALLA PARK


Descriere

Udalla Park se află la 5 minute de mers pe jos de plaja Playa de las Vistas din stațiunea Playa de Las Americas, in Tenerife. Hotelul include o piscină in aer liber cu șezlonguri. Se asigură și WiFi.

Amplasate pe 2 niveluri și oferind balcon privat mobilat, apartamentele sunt moderne și prevăzute cu o cameră de zi cu o canapea extensibilă. Oaspeții pot inchiria un seif și un TV cu ecran plat. Există o chicinetă cu frigider și o baie privată. Unele unități au vedere la mare.

Udalla are un restaurant bufet care servește un mic dejun variat. Oaspeții pot să se relaxeze cu o băutură la barul din hol sau pe terasa barului de la piscină. La mai puțin de 5 minute pe jos se găsesc numeroase magazine și restaurante.

Hotelul este la 5 minute de mers pe jos de autogară, de unde puteți lua autobuze spre Teide, plaja El Médano și alte părți ale insulei. Alternativ, puteți inchiria o mașină de la biroul de turism.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie