Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astra Suites (Imerovigli - Santorini)


Descriere

Descriere: Hotelul Astra Suites este situat pe stancile calderei din Imerovigli, oferind o panorama superba asupra calderei si Marii Egee. Construit in stilul unui sat cicladic traditional, hotelul a fost ales ca fiind unul dintre cele mai bune 25 hoteluri din lume, conform membrilor Trip Advisor, fiind recunoscut pentru serviciile de o calitate exceptionala.

Tip masa: Mic dejun.

Localizare: Hotelul Astra Suites este situat in Imerovigli, la 2 km de Fira, 9 km de Oia, 8 km de aeroport si 10 km de port.
La aproximativ 200 m se afla un supermarket, iar statia de autobuz de afla la 800 m. Plaja se afla la o distanta de 3 km.

Dotari camere: Hotelul Astra Suites dispune de 27 unitati de cazare, dotate cu TV satelit, baie dotata cu accesorii si produse cosmetice, uscator de par, seif, telefon, mini bar, ceainic electric, cafetiera.

Facilitati hotel: Hotelul Astra Suites dispune de restaurant, piscina, centru spa si wellness, bar, masaj.

Clasificare oficiala: 5*

Website: www.astrasuites.com/en/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.