Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la Faliraki, la cam 300 de m de plaja cu nisip.

Dotări

In această unitate cu o recepție clienții vor găsi 44 de camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse in ofertă – un seif, un spațiu cu televizor, asistență medicală, un serviciu de apel de trezire și un serviciu de spălătorie. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea hotelului.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește in dotările standard ale majorității camerelor. Lucurile de valoare pot fi depozitate in siguranță intr-un seif pus la dispoziție contra cost. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Un telefon, canale prin satelit și WiFi creează confort optim. In baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Locul de cazare oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. Piscina exterioară garantează răcorire și inviorare. Pe terasa insorită clienții pot folosi șezlonguri și umbrele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu minigolf și biliard. O discotecă oferă distracție și divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Se oferă micul dejun, pranzul și cina.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, AMEXCO și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie