Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Myconian Utopia Hotel


Descriere

Myconian Utopia Relais & Chateaux se află pe un deal, la doar 100 de metri de plaja Elia. Este o construcție tradițională și oferă piscină in aer liber și restaurant. Oferă unități de cazare decorate cu gust, cu WiFi gratuit si vedere la Marea Egee.

Toate camerele si vilele de la Myconian Utopia Relais & Chateaux oferă aer condiționat, balcon mobilat, frigider mic și TV cu ecran plat si canale prin satelit. De asemenea, există baie privată cu duș cu efect de ploaie și uscător de păr. Unele unități au cadă cu hidromasaj sau piscină privată.

Oaspeții se pot relaxa pe șezlongurile de pe terasa la soare de langă piscină sau se pot menține in formă la centrul de fitness. La un cost suplimentar, centrul spa oferă diferite tratamente de masaj.

Acest complex este la 12 km de Aeroportul Mykonos si de orașul pitoresc Mykonos. Plaja Platys Gialos se află la 10 km, iar plaja Psarrou este la 14 km. Parcarea privată este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie