Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in Marmari, la 100 de metri de plaja Marmari, SANDY BEACH oferă cazare cu o piscină sezonieră in aer liber, parcare privată gratuită, un centru de fitness și o grădină. Fiecare unitate de cazare a hotelului de 4 stele are vedere la munte, iar oaspeții se pot bucura de acces la un lounge comun și la un restaurant. Unitatea de cazare oferă o recepție deschisă nonstop, un serviciu de concierge și schimb valutar pentru oaspeți.

Hotelul va pune la dispoziție oaspeților camere cu aer condiționat, birou, cutie de valori, TV cu ecran plat, terasă și baie privată cu cadă. Unitățile au dulap.

SANDY BEACH oferă un loc de joacă pentru copii. Puteți juca tenis de masă, darts și squash la unitatea de cazare, iar inchirierea de biciclete și mașini sunt disponibile.

Plaja de Aur este la 2,7 km de SANDY BEACH, iar Paleo Pili este la 8,4 km. Cel mai apropiat aeroport este Kos International, la 12 km de hotel, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie