Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mitsis Norida Beach Hotel

Descriere

Mitsis Norida Beach 5*

Localizare: situat pe plaja de nisip cu pietricele. la 6 km de animata stațiune, Kardamena (10 minute cu autobuzul local), 11 km de aeroport, 32 km de port.

Facilități hotel: receptie 24 de ore, schimb valutar, lift acces, lobby, cafenea, bar, teatru, sala de jocuri, sala TV, restaurant, săli de conferinte, acces la Internet, parcare, restaurante, 3 piscine, o piscină cu tobogane și o piscină pentru relaxare, piscină pentru copii, șezlonguri și umbrele la piscină (gratuit), internet (contra cost), volei pe plaja, polo pe apă, tenis de masă, tenis de camp (2 terenuri), darts, baschet, salon de bridge, programe de animatie și divertisment, loc de joaca, mini-club, junior-club,

Facilități contra cost: minimarket, magazin de suveniruri și bijuterii, inchiriere de mașini și motoscutere, salon de coafură, servicii de spălătorie, biliard, sporturi acvatice, centru Spa (la hotelul Mitsis Blue Domes)

Facilități cameră dublă vedere la grădină: 2 paturi twin, canapea, balcon sau terasă, prosoape de plajă/piscină, facilități cafea/ceai, telefon, baie cu cadă, prosoape piscină, televizor.

Capacitate cameră dublă vedere la grădină: 3 adulți sau 2 adulți + 1 copil (varsta maximă implinită 12,99 ani)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie