Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Terme Alexander Hotel


Descriere

Descriere: Hotelul Terme Alexander se afla in Ischia, langa malul marii si ofera oaspetilor sai o piscina, bai turcesti si sauna pentru relaxarea clientilor sai. Hotelul este inconjurat de un parc privat care duce spre eleganta promenade Corso Vittoria Colonna.Localizare: Hotelul Terme Alexander este situat la 1,2 km de terminalul de feriboturi si la 2 km de castelul aragonez.Dotari camere: camerele de la Terme Alexander sunt echipate cu: baie proprie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat (in iulie si august), telefon, seif, frigider, TV, telefon.Facilitati hotel: bar, restaurant, piscina in aer liber, gradina, terasa, sala de fitness, centru de wellness (cu plata) cu masaj, baie turceasca, piscina interioara.
Important: suplimentul pentru cina festiva pe data de 14.08 sau 15.08 este obligatoriu si se achita direct la hotel.Website: www.hoteltermealexander.it

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.