Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Avani Deira Dubai Hotel


Descriere

Hotelul AVANI Deira Dubai este situat în zona originală, cu cea mai mare diversitate culturală din Dubai, la doar 10 minute de cartierul central de afaceri și la 4 km de aeroportul internațional din Dubai și de souk-urile renumite de aur și mirodenii. Stația de metrou Abu Baker este situată convenabil lângă proprietate, iar hotelul este bine plasat pentru ca oaspeții să poată explora străzile șerpuitoare vibrante din Deira și din zona istorică Creek, unde pot găsi taxiuri locale de apă "Abra". Oaspeții beneficiază de acces gratuit la conexiunea WiFi în întreaga proprietate.

Localizare
Hotelul Avari Dubai, de 4 stele, este situat în centrul oraşului Deira, aproape de Turnul cu Ceas şi de animata stradă Al Rigga. Hotelul Avari Dubai este la mai puțin de 5 km de Aeroportul Internațional Dubai. Staţia de metrou Al Rigga şi faimosul Dubai Creek sunt la câţiva paşi de hotel.

Facilitati Hotel
Oferă camere izolate fonic, masaje terapeutice, o piscină în aer liber pe acoperiș și room service nonstop.Hotelul Avari Dubai are 2 localuri care servesc mâncăruri şi băuturi. Olive Tree, situat în atriumul hotelului, este deschis nonstop și oferă atât mese à la carte, cât și în stil bufet, iar Cinnamon Café se află în holul hotelului.Printre facilităţile de petrecere a timpului liber de la Avari se numără un centru de fitness şi o saună. Oaspeţii se pot relaxa pe un şezlong, pe terasa la soare. Hotelul pune la dispoziție și localuri de noapte cu divertisment live, inclusiv un club de noapte oriental.

Facilitati Camere
Toate camerele moderne sunt dotate cu aer condiţionat, facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea, TV interactiv cu acces gratuit la internet şi un minibar. Fiecare are mobilier modern din lemn de culoare închisă şi lenjerie de culoare albă pe paturi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.