Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la Hersonissos, la cam 14 km de plajă.

Dotări

In această unitate cu o recepție, clienții pot alege intre 19 camere. Hotelul dispune de o cameră de bagaje, de un spațiu cu televizor, de o sală de jocuri, de un serviciu de transfer, la anumite ore de room service, de un serviciu de apel de trezire, de un serviciu de spălătorie și curățătorie și de o zonă pentru fumători. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

In camere se găsesc o bucătărie și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. Există o chicinetă echipată cuprinzător cu un frigider, un minifrigider, un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. In baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu minigolf, partide de golf și biliard. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de o cafenea. Se oferă spre rezervare demipensiune. Se oferă micul dejun, pranzul și cina.

Carduri de credit

In unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie