Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vantaris Beach


Descriere

Vantaris Beach din Creta este situat in zona de nord-est a insulei, pe cea mai lunga plaja din Creta. Locatia este perfecta, chiar deasupra plajei Kavros, cu vederi minunate asupra marii. Este foarte potrivit pentru familiile cu copii, iar numarul mare de facilitati promite vacante de neuitat. Locatia este foarte indragita de iubitorii de natura, deoarece combina muntele, marea cu peisajele de o frumusete incomparabila. Complexul de 170 de camere este compus dintr-o cladire principala si 6 anexe de cate doua etaje. Toate dispun de aer conditionat, balcon sau terasa cu vedere la mare, munte sau gradina, TV cu ecran plat, programe satelit, mini-frigider, zona de relaxare, baie proprie cu uscator de par si cada, articole de toaleta gratuite, seif (contra cost), telefon.In incinta hotelului exista piscina exterioara, restaurant tip bufet, taverna, snack bar, internet wireless gratuit in intregul hotel, bar la piscina, cafenea, loc de joaca pentru copii, teren de tenis, biliard (contra cost), tenis de masa, minimarket, camera de jocuri, rent-a-car, parcare privata gratuita, inchirieri de biciclete.Plaja cu nisip se afla chiar in fata hotelului.

Localizare
Hotelul este situat pe plaja de nisip la o distanta de 4 km de centrul statiunii Georgioupolis, la 45 de km fata de aeroport, 50 de km fata de orasul Chania si 18 km fata de orasul Rethymno.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie, lounge, acces la internet gratuit in zonele publice, parcare, terasa, mini market, picina, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, loc de joaca pentru copii, restaurant, bar, snack bar, beach volei, biliard, ping pong, teren de tenis, jocuri nautice si acvatice, scuba diving.

Facilitati camera
Oferind deschidere la balcon, toate camerele cu aer condiționat beneficiază de vedere la munte sau la Marea Cretei. Fiecare include TV cu ecran plat cu canale prin satelit, mini-frigider și zonă de relaxare. Există uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Bar
Acces internet