Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Medplaya Hotel Bali


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, familii și tineri, se află la Benalmadena, la cca 250 de m de plaja cu nisip.

Dotări

Într-o clădire principală cu 8 etaje și 3 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 436 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul dispune de o cameră de bagaje, de un schimb valutar, de un bancomat, de o sală de jocuri și de un serviciu de închiriat mașini. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea locului de cazare. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. De asemenea, o chicinetă cu un frigider, un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai sunt disponibile în mod standard. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (contra cost). Amenajarea interioară a băii băi include un bideu. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu 2 piscine exterioare și 2 bazine cu apă de mică adâncime pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic regulat. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, baschet, minigolf și tenis de masă. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant tip bufet, o cafenea și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Pentru masă se poate alege între mic dejun, prânz și cină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.