Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel ALEGRIA Sun Village


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Lloret de Mar, la nici 5 minute de plaja cu nisip. Turiștii pot ajunge la mijloacele locale de transport in comun in cam 100 de m.

Dotări

Satul de vacanță iși intampină clienții cu ospitalitate intr-o unitate de 6 etaje cu un lift și 151 de camere de nefumători. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile complexului cuprind o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. In spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Pe langă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj sau in parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de ingrijire a bebelușilor, un serviciu de spălătorie și un medic de la hotel. Datorită serviciului de inchirieri de biciclete, imprejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire. In majoritatea camerelor se găsește un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. In cameră se găsesc și papuci de casă. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

In timp ce adulții inoată in piscina exterioară, copiii se distrează de minune in bazinul cu apă de mică adancime. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa insorită. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege intre ciclism/ciclism montan, boccia și partide de golf. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de scufundări subacvatice și aqua-fitness. Complexul le oferă iubitorilor de sport și multe activități in interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard și un joc de darts. In satul de vacanță se găsește o zonă de relaxare cu un spa și un solariu. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse in restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat iși așteaptă clienții la micul dejun, pranz și cină. De asemenea, complexul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

In satul de vacanță sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie