Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZAKANTHA BEACH


Descriere

Cu o atmosfera placuta si primitoare, hotelul Zakantha Beach este locatia ideala pentru familiile cu copii. Frumusetea locurilor din jur, amabilitatea personalului si stilul modern al hotelului sunt doar cateva dintre punctele forte al acestui resort.

Localizare

Hotelul Zakantha Beach este construit pe plaja, in Golful Argassi la numai 2.5 km de Zante Town si 500 m distanta fata de centrul statiunii Argassi.

Facilitati Hotel

Hotelul Zakantha Beach pune la dispozitia oaspetilor sai piscina exterioara, piscina pentru copii, bar la piscina, snack bar, gradina, aer conditionat, TV satelit, bar, lift, receptie, parcare, birou de schimb valutar, seif, servicii spalatorie, facilitati pentru persoanele cu nevoi speciale.

Facilitati camere

Camerele sunt confortabile, au vedere la mare, la piscina sau la gradina si sunt dotate cu toate facilitatile: balcon, aer conditionat (7 euro/zi), incalzire centrala, telefon, televizor, seif, baie  proprie cu cada, uscator de par, frigider (2 euro/zi), baby cot.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.hotelzakanthabeach.gr/) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.