Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Aeria 3* a fost construit in anul 1992 si isi asteapta oaspetii cu servicii prietenoase si facilitati avantajoase.

Localizare
Hotelul Aeria 3* este situat în partea sudică a insulei, în zona Astris la aproximativ 200 de metri distanţă de plajă. Distanţa până la aeroportul din Kavala este de aproximativ 90 km. Hotelul este amplasat la 7 km de oraşul Potos, iar distanţa faţă de cea mai aproapiată staţie de autobuz este de 200 de metri.

Plaja
Turiştii pot folosi plaja privată de la hotel Aeolis aflată la 200 de metri distanţă. Plaja este cu pietricele, amenajată cu şezlonguri şi umbreluţe. Pentru a fi gratuite condiţia este să se facă consumaţie la barul de la hotelul Aeolis. Există transfer shuttle bus (gratuit) spre plaja Psili Ammos la 2 km.

Facilitati hotel
Hotelul Aeria 3* a fost construit în anul 1992 şi îşi aşteaptă oaspeţii cu servicii prietenoase şi facilităţi avantajoase.Hotelul Aeria 3* dispune de o clădire principală cu recepţie deschisă 24 h, restaurant, room service, bar, snack bar, internet wireless în întregul hotel gratuit, gradină, terasă şi parcare gratuită.

Facilitati camere
Camerele sunt împărțite în trei clădiri tip bungalow şi sunt dotate cu TV Satelit, telefon, aer condiţionat (inclus în preț), radio, minifrigider, baie cu duș/cadă și balcon cu vedere laterală la mare sau la grădină. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Bar

Locatie