Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Lilia se găsește într-o locație privilegiată, chiar în fața mării, oferind o panoramă spectaculoasă asupra apelor albastre. La doar 1 kilometru distanță de centrul stațiunii, oaspeții beneficiază de acces ușor la toate facilitățile și atracțiile locale. Înconjurat de peisaje naturale uimitoare, hotelul oferă o oază de relaxare și frumusețe pentru toți cei ce îl vizitează.

Facilități hotel

Hotelul oferă multiple facilități, inclusiv un restaurant principal, un restaurant a-la-carte, un bar în hol, o piscină în aer liber în grădina hotelului, un bar lângă piscină, serviciu de cameră, salon de înfrumusețare, coafor, o sală de conferințe, o sală de seminarii, un birou de schimb valutar, magazine, Wi-Fi, serviciu medical și o altă piscină în aer liber. Contra cost, sunt disponibile acces la o piscină pe acoperiș, o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un centru de înfrumusețare și medical, saună, solar, masaj, seifuri la recepție, serviciu de spălătorie și transfer.
 Pentru cei mici, hotelul oferă pătuțuri gratuite, meniuri speciale pentru copii, scaune înalte în restaurant, și un loc de joacă și o secțiune specială la piscină pentru distracție în siguranță.

Facilități camere

Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, telefon, televizor, mini bar disponibil contra cost, seif, conexiune Wi-Fi, baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie