Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Elena este situat la doar 200 de metri distanță de plaja cu nisip, înconjurat de vegetația bogată a parcului natural, la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de strada principală și de cele mai populare atracții și cluburi de noapte. Cu toate acestea, se află într-o zonă liniștită a stațiunii. Clădirea impresionează prin designul său elegant și infrastructura unică.

Facilități hotel

Hotelul are un restaurant cu terasă în aer liber, bar în hol, bar la piscină, birou de schimb valutar, asistență medicală disponibilă la cerere, conexiune Wi-Fi în zonele comune și în camere, facilități pentru conferințe, un centru Spa/Wellness cu saună finlandeză, masaj, baie de aburi, baie turcească, cameră de săruri și alte facilități, o piscină în aer liber cu o secțiune specială pentru copii, o piscină interioară cu o secțiune dedicată copiilor, sală de fitness, tenis de masă, polo pe apă, volei pe apă și darts.

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, televizor, telefon, minibar, seif, baie dotată cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie